Dit zijn The Urban Woods

Bedrijf & ambitie

The Urban Woods is een ambitieus hybride woonconcept voor de moderne duurzame stad. Het bijzondere merk, de lifestyle, en de frisse kijk op wonen geven The Urban Woods een bijna magische aantrekkingskracht. The Woods zijn het overtuigende antwoord op de woningmarkt problematiek. Ze brengen een stuk leven terug in de stad.


Beter bouwen

The Urban Woods pakken de koe flink bij de duurzame horens. De houten gebouwen zijn energieneutraal, klimaat adaptief en natuur-inclusief: een progressieve benadering. Het ontwerp is volledig gebaseerd op de V.N. ontwikkelingsdoelstellingen. The Woods brengen biodiversiteit terug in de stad. Plus: er is gamificatie via WoodsApp. Bewoners wennen makkelijk aan klimaat-vriendelijke gewoontes.


Woon-abonnementen

The Urban Woods bieden een uniek woon-abonnement. On-demand upgrades geven de flexibiliteit waar de moderne samenleving zo naar snakt. Verder zijn er gemeenschappelijke ruimtes om te werken, te socialiseren of te relaxen. Sensoren en technologie maken de ervaring compleet.


Onroerend goed, beter, best

De panden zijn een oase van rust midden in de stad. 102 Appartementen en nog eens 5000 in de pijplijn. Een nieuwe kijk op wonen: onroerend goed als een platform voor een betere toekomst. Want het kàn beter. The Urban Woods zijn hiervoor het bewijs waar niemand omheen kan. Drie dromen leiden: een hechte community, toegankelijke huisvesting, en een duurzame sector.


Pioniers met energie

Visie, kennis en ervaring, de leiders van The Woods hebben samen alles in huis. Sebastian Monteban is een succesvol multi-ondernemer en charismatische leider en Tim Vermeend is de allereerste Urban Climate Architect, die met 78.000 m2 aan houten gebouwen de wereld inspireert. Dan is er nog Jasmijn Rijcken, merkstrateeg oa bekend van VANMOOF, en zijn daar de tech leiders Jasper de Ridder en Berco Beute. Samen met bouwmeester Rene de Man en het energieke team, is deze groep altijd klaar voor morgen.

Het laatste nieuws uit de Urban Woods

Tech-ondernemer kickstart duurzaam woonabonnement met 10 miljoen euro

Primeur. Houten woningen die mee buigen met de toekomst: The Urban Woods. De serene hightech hubs zijn duurzaam by design en modulair. Geen huur; bewoners krijgen een flexibel woonabonnement. En er...

Founder Talk Deel 2: Deze architect bouwt zèlf aan verandering. Vol energie.

Als architect heeft Tim de wereld al vaak versteld doen staan. Vier brandende vragen aan de oprichters van The Urban Woods DEEL 2: Tim Vermeend, een architect om op te bouwen.

Founder Talk Deel 1: Deze tech-ondernemer stampt uit het niets een baanbrekend woonconcept uit de grond.

Hoe dan? En vooral: waarom? Vier brandende vragen aan de oprichters van The Urban Woods DEEL 1: Sebastian Monteban

Ontvang het laatste The Urban Woods nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL